Konsulenter

HÅNDPLUKKEDE KONSULENTER MED ET PRAKSISNÆRT OG STÆRKT TEORETISK FUNDAMENT

Konsulenterne i Lederlab Sjælland har et fælles praksisnært, induktivt og inkluderende perspektiv og samtidig et stærkt teoretisk udgangspunkt. Lederlab Sjælland har i tæt samarbejde med sine konsulenter udviklet sine lederudviklingsforløb, bestyrelseskurser og øvrige produkter såsom mødefacilitering mv., afspejler dette pædagogiske udgangspunkt.

Kontakt os

VELKOMMEN TIL LEDERLAB SJÆLLANDS LEDELSE OG SEKRETARIAT

Kontakt os for information eller praktiske oplysninger vedrørende Lederlab Sjælland

Kontakt os

VELKOMMEN TIL LEDERLAB SJÆLLANDS SEKRETARIAT

Kontakt os for information eller praktiske oplysninger vedrørende Lederlab Sjælland.

Vore konsulenter

  • Telefon: +(45) 25 19 28 38

  • Email: heidi@trivselnu.dk

Heidi Nørby Jæger

Pædagogisk udvikling

Jeg har solid erfaring som ekstern og intern konsulent i en årrække, bl.a. fra uddannelsessektoren. Samtidig har jeg i en årrække undervist som ekstern lektor ved Diplomuddannelsen i ledelse.

Jeg er oprindelig skolet i det systemiske paradigme med særligt fokus på især relationer, diskurser, narrativer, systemer mv.

Oprindeligt skolet i det systemiske paradigme med særligt fokus på især relationer, diskurser, narrativer, systemer mv. oplevede jeg for år tilbage at mangle noget i min værktøjskasse og efter 2 års efteruddannelse med MPO – Master of the Psychology of Organizations  og det psykodynamiske univers som indsigtsfuld ramme, fandt jeg indsigter og nuanceringer, der udvidede mit repetoire og gav mig supplerende hypoteser til de organisationspsykologiske problemstillinger.

Læs mere om mig på http://www.trivselnu.dk

  • Telefon: +(45) 21 79 65 09
  • Email: mh@mieheinfelt.dk

Mie Heinfelt

Ledelses – og organisationsudvikling

Jeg har mange års erfaring med rådgivning af ledere og udvikling af organisationer fra mine år som rådgivende konsulent i en større global konsulentvirksomhed. Jeg har været leder på alle niveauer i en organisation lige fra personalelederniveau til chef – og direktionsniveau og som refererende til en bestyrelse. Jeg har derfor et dybt kendskab til de udfordringer og temaer, der møder forskellige ledelsesniveauer og bestyrelser, hvilket jeg drager nytte både af i min rådgivning og i mit censorarbejde som censor på Diplom i Ledelse.

Jeg bidrager typisk med rådgivning på tre niveauer – individuel rådgivning til den enkelte leder, rådgivning og udvikling af ledelsesteams (samt bestyrelser) samt rådgivning og understøttelse af organisatoriske processer. Jeg har i min rådgivning fokus på adfærd og effekt for både ledelse/ledere og organisation og arbejder med konkrete handlinger og indsatser tæt på praksis.