Konsulenter

HÅNDPLUKKEDE KONSULENTER MED ET PRAKSISNÆRT OG STÆRKT TEORETISK FUNDAMENT

Konsulenterne i Lederlab Sjælland har et fælles praksisnært, induktivt og inkluderende perspektiv og samtidig et stærkt teoretisk udgangspunkt. Lederlab Sjælland har i tæt samarbejde med sine konsulenter udviklet sine lederudviklingsforløb, bestyrelseskurser og øvrige produkter såsom mødefacilitering mv., afspejler dette pædagogiske udgangspunkt.

Kontakt os

VELKOMMEN TIL LEDERLAB SJÆLLANDS LEDELSE OG SEKRETARIAT

Kontakt os for information eller praktiske oplysninger vedrørende Lederlab Sjælland

Kontakt os

VELKOMMEN TIL LEDERLAB SJÆLLANDS SEKRETARIAT

Kontakt os for information eller praktiske oplysninger vedrørende Lederlab Sjælland.

Vore konsulenter

  • Telefon: +(45) 25 19 28 38

  • Email: heidi@trivselnu.dk

Heidi Nørby Jæger

Pædagogisk udvikling

Jeg har solid erfaring som ekstern og intern konsulent i en årrække, bl.a. fra uddannelsessektoren. Samtidig har jeg i en årrække undervist som ekstern lektor ved Diplomuddannelsen i ledelse.

Jeg er oprindelig skolet i det systemiske paradigme med særligt fokus på især relationer, diskurser, narrativer, systemer mv.

Oprindeligt skolet i det systemiske paradigme med særligt fokus på især relationer, diskurser, narrativer, systemer mv. oplevede jeg for år tilbage at mangle noget i min værktøjskasse og efter 2 års efteruddannelse med MPO – Master of the Psychology of Organizations  og det psykodynamiske univers som indsigtsfuld ramme, fandt jeg indsigter og nuanceringer, der udvidede mit repetoire og gav mig supplerende hypoteser til de organisationspsykologiske problemstillinger.

Læs mere om mig på http://www.trivselnu.dk

  • Telefon: +(45) 29 79 80 39

  • Email: db@vizper.dk

Daniel Blum

Salg/marketing

Jeg er universitetsuddannet i forvaltning og samtidig uddannet lærer. Derudover har jeg en master og diplomuddannelse i ledelse. Med mere end 20 års ledelseserfaring fra uddannelsessektoren, har jeg indgående erfaring med ledelses- og organisationsudvikling i politisk styrede organisationer, strategiudvikling og implementering samt drift og ledelses- og styringsvilkår.

Jeg har i en årrække samarbejdet med faglige organisationer om uddannelse af tillidsvalgte og organisatoriske ansatte. Jeg taler flydende tysk og har indsigt i tysk kultur, arbejdsmarkeds- og uddannelsesforhold.

Jeg ekstern lektor ved Diplomuddannelsen i Ledelse og ejer af konsulent/rådgivervirksomheden VIZPER, der er etableret i 2018.

Læs mere om mig på http://www.vizper.dk